Groepstochten

We kunnen helaas voor het seizoen 2021 tot nader order nog geen dagtochten boeken. Vanwege de gevolgen van corona zijn we er nog niet klaar voor. We hopen stiekum op de nazomer van 2021. Houd vooral onze website in de gaten, want er kómt een moment dat de trossen echt weer los gaan! Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer te mogen verwelkomen aan boord van Loodsbotter de Texelstroom! 

© Klaas Wiersma

Unieke wadden-ervaring

Loodsbotter Texelstroom is met haar traditionele uiterlijk een prachtige locatie voor een mooie dag op het Wad. Voor groepen tot 12 personen maken wij graag een vaartocht op maat. Afhankelijk van het tij kunnen we actief zeilen, zeehonden kijken of het anker uitgooien onder de luwte van een zandplaat. Onze ervaren bemanning maakt je graag wegwijs in een wereld waar touwen geen touwen heten, maar vallen en schoten. Zeilen is avontuurlijk. Een unieke ervaring die samenbindend werkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we hoe we uw zeiltocht kunnen realiseren. U boekt al een groepstocht met bemanning vanaf €365,-

reserveer nu